יום ראשון, 9 ביולי 2017

חזה עוף ברוטב פסטו ועגבניות

הכי כיף בקיץ זה לתת לאחרים להכין את הבשר על האש
גם לא מחממים את הבית, גם אין ריח בתוך הבית, וגם אני עובדת פחות
אפילו אם מגוונים את מה ששמים על האש, בשלב מסוים קצת מתחיל לשעמם להם
אז בין לבין קצת דברים שמכינים בצ'יק , כי מי יכול לעמוד לבשל בחום הזה אחרי 8 בבוקר...

חזה עוף ברוטב פסטו ועגבניות

8-10 חזות עוף
כוס עגבניות שרי חצויות
כרישה או חצי בצל 

לרוטב פסטו ( בלי גבינה )
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
2-3 גבעולי בזיליקום ( אפשר גם בלי )
רבע כוס שמן זית 
4-5 שיני שום
מלח
פלפל
חצי כפית גרידת לימון ( לא חובה )

להכנת הפסטו:
לקצוץ או לטחון הכל יחד( פטרוזילה, ביזילקום, שום, מלח, פלפל, לימון ושמן ). לא ממש משנה אם קוצצים או טוחנים. 

לטבל את החזות עם קצת מלח פלפל, לטגן כמה דקות על כל צד בקצת שמן זית
להוציא לצלחת, לטגן בצל עד שקיפות
להחזיר עוף, להוסיף את  הרוטב והעגבניות, לבשל מכוסה עוד 5-7 דקות












אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה