יום ראשון, 8 במאי 2011

סלט עדשים

סלט עדשים

הכמויות לא ממש צריכות להיות מדויקות

כוס עדשים שחורות
בצל קצוץ
1-2 שיני שום קצוצות
כמה גבעולי סלרי ( 2-3 ) חתוך לקוביות קטנות
1-2 גזרים חתוך לקוביות קטנות
מלח, פלפל, כמון
שמן

לבשל את העדשים בסיר עם הרבה מים ( בלי מלח!) בערך 20 דקות שעד שרכות מספיק, אבל לא יותר מדי )
לסנן ולתבל ע"פ הטעם
לטגן בצל קצוץ עד שמתחיל להזהיב, להוסיף שום. להמשיך עוד דקה\שתיים.
להוסיף סלרי וגזר ולהמשיך עוד 5-7 דקות עד שרק מתחילים להתרכך.
לערבב יחד עם העדשים.

לאכול בטמפרטורת החדר.
( טעים עם אורז)


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה