יום שני, 24 בדצמבר 2012

וופי פאי שוקולד עם גנאש ועם קרם גבינה מנטה

מזכירה שמי שרוצה להכנס להגרלה של מחממי ידיים ( כפפות ) מוזמן להכנס לפוסט הקודם, ולהשאיר תגובה למטה בפוסט.



מסתבר שהיתה הצלחה אדירה לוופי פאי שהכנתי לא מזמן. 
בכזו התלהבות כבר לא נתקלתי הרבה זמן.
אז הצלחה כזו לא מפסיקים, ואחרי כשלון בערב קודם עם עוגיות מקרון ( הפרימדונות לא אהבו כנראה את מזג האויר ) החלטתי להכין וופי פאי בשני מילויים שטרם הכנתי.

המתכון- של מרתה סטיוראט, הוכן כבר בעבר בהצלחה

מלית 1- קרם גבינה מנטה:

למילוי של בערך 27-20
חצי חבילה מסקרפונה, 3-4 כפות גדושות גבינת שמנת
אבקת סוכר ( בערך 3-4 כפות אבל לטעום להחליט עד כמה מתוק אוהבים )
כמה טיפות תמצית מנטה ( שוב, לשים קצת, לראות עד כמה חזק רוצים את זה )
לערבב טוב. למלא.

מלית 2- גנאש שוקולד:

לחמם שמנת מתתוקה אחת, להוסיף 200 גר שוקולד מריר
להסיר מהאש, לערבב עד שהשוקולד נמס. לקרר לפחות 4 שעות
להקציף, למלא.

לשמור בקירור.











אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה