יום רביעי, 2 באוקטובר 2013

מוס שוקולד לבן

קינוח זריז, מתוק מ-א-ד ! 
מהכמות שכתובה כאן, הכנתי 5 כוסות קטנות

מוס שוקולד לבן

150 גר שוקולד לבן
1  שמנת מתוקה

ממיסים יחד רבע כוס שמנת מתוקה ושוקולד לבן
( לשוקולד לבן יש נטייה לא להנסמ בקלות... אני מוצאת שזה תלוי גם באיכות שלו וגם בטריות.  
אז אם לא הכל נמס, ונשארים גושים, פשוט לטחון את הכל יחד במעבד מזון קטן או עם הבלנדר מוט , עד שיש עיסה חלקה לגמרי )

לקרר טוב!
להקציף את יתרת השמנת המתוקה, לערבב יחד בתנועות קיפול.
לחלק לכוסות,לקרר.

אני שילבתי עם קצת מוס נוטלה- שזה שמנת מתוקה מוקצפת עם נוטלה ( לצורך הענין, חצי שמנת מתוקה עם 3 כפות נוטלה )... לניטרול המתוק המטורף של השוקולד הלבן.









אין תגובות:

פרסום תגובה