יום ראשון, 5 בינואר 2014

סלט קישואים עדשים וחומוס

היום אין קישקושים...
סלט נחמד, גיוון נחמד לשילוב ירק וקטניה.



סלט קישואים עדשים וחומוס

6-8 קישואים קטנים ומוצקים
חצי כוס עדשים שחורות
כוס חומוסים קפואים ( או מבושלים )
שמן זית, מלח, פלפל,  שן שום

לחתוך קישואים לריבועים, לתבל עם קצת שמן זית, מלח ופלפל, לשטח בתבנית על גבי נייר אפיה ולצלות בתנור חם 190 עד שמתכילים להתרכך. להוציא
בנתיים לבשל עדשים במים ( בלי מלח ) כ 20 דקות 
לבשל גרגירי חומוס ( או להפשיר 2 דקות במיקרו עם קצת מים , אם קפואים )
בסיר גדול שטוח או מחבת גדולה לטגן שן שום בקצת זמן זית ( כף שתיים ) להוסיף עדשים וחומוס, מלח\פלפל לשתי דקות.

לערבב הכל יחד. להגיש בטמפרטורת החדר.
להגיש עם טחינה.






אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה