יום ראשון, 2 בפברואר 2014

אורז אסור

אורז אסור- אומרים שזה אורז שהיה שמור רק לאצולה הסינית
האורז כהה,  אחרי שמתבשל קצת אדמדם
בטעם אגוזי, שקצת מזכיר אורז פרא, אולי טיפה יותר עדין.


אורז אסור

לבשל אורז בסמטי כרגיל ( קצת שמן זית, שום, אורז, להוסיף מים רותחים , מלח )
לבשל לחוד אורז אסור ביחס של כוס אורז ושתי כוסות מים, למשך 20 דקות עד שהאורז מתרכך ( אבל עדיין נגיס )
לטגן בצל גדול, להוסיף 2 שיני שום לעוד 2 דקות טיגון.
לערבב הכל יחד ( אורז בסמטי, אורז אסור ובצל מטוגן )
אפשר להוסיף לבצל המטוגן צנוברים, פקאנים, שקדים, קצת פירות יבשים... ע״פ הטעם.






אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה