יום ראשון, 4 במרץ 2018

מרק קישואים סמיך

עושה רושם שנגמר החורף
אולי עוד יהיו פה ושם ימים קצת קרים, ואולי עוד גשם
אבל חם מדי מהר מדי לטעמי.

מרק חם וסמיך אולי מסתדר יותר טוב עם חורף וקור, אבל אם נחכה שיהיה תמיד קר, לא יהיו הרבה הזדמנויות לאכול מרק :)



מרק קישואים סמיך

5-6 קישואים
תפ"א
כרישה
בצל 
2 שיני שום
צרור פטרוזיליה
מלח
פלפל
2 כפות שמן זית
20 גר חמאה

לחתוך את הירקות ( לא חייבים קטן מאד כי במילא הכל נטחן )
לחמם שמן וחמאה בסיר
להוסיף את הירקות לערבב כמה דקות
לתבל, להוסיף מים רק עד כדי כיסוי של הירקות
לכסות , להנמיך אש ולבשל 20 דקות בערך עד שהירקות רכים
לטחון עם בלנדר מוט









אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה