יום ראשון, 11 בספטמבר 2011

ארטיק פסיפלורה

שתלנו פסיפלורה לפני כמה שנים ( בפעם השניה ) וסוף סוף השנה היה פרי . לא המון, אבל לפחות זו התחלה.
אני מאד אוהבת פסיפלורה, גלידה, שרבט, סתם ככה.

החלטתי לנסות להכין ארטיק מכמה פסיפלורות שקטפתי.
הכמות היתה ממש לארטיק מדגמי, אבל טעים!!!!

ארטיק פסיפלורה

8 פסיפלורות
רבע כוס מים,
1-2 כפות סוכר ( תלוי עד כמה חמוץ אוהבים )

לבשל הכל יחד עד שמגיע לרתיחה והסוכר נמס.
לסנן טוב
להעביר לכלי קטן, ולהקפיא, אחרי שעתיים שלוש לתקוע מקל במרכז, ולהמשיך להקפיא.

זו כמות ל 2 בגודל נחמד.


תגובה 1:

  1. מקסים וטעים. איזה כיף שיש חצר ואפשר לטעת עצים! בתל אביב אין, רק אולי אם צופים בכל מיני אתרים של סרטים חדשים לצפייה ישירה. הלוואי וגם אני אמצא את עצמי הרחק מכאן עם חצר מלאה עצי פרי.

    השבמחק