יום שני, 6 באוגוסט 2012

פאי פירות

18:30 הבעל נכנס הביתה

18:40 בודק מייל במחשב ( בכל זאת לקח כמעט 30 דקות מאז שיצא מהעבודה )
           " אני צריך להביא עוגה מחר לעבודה"....
           " אני יכול להתחלף עם משהו שקונה"...( משהו קונה עוגה לישיבת עוגה ?? פוי! )

18:45 אני נכנסת למטבח ומפשילה שרוולים ( נו טוב לא ממש, מי לובש בגד עם שרוולים בחום הזה... )

19:00 העוגה בתנור

20:00 בערך... העוגה בחוץ!  והריח המדהים בכל הבית.


עוגת זריזה, משאריות של פירות שיש בבית.
המתכון מאיזה עיתון לפני מליון שנה...

פאי פירות

לחמם תנור ל 180

תבנית פאי 24

בצק:
100 גר חמאה קרה
כוס וחצי קמח
רבע כפית מלח
1-2 כפיות סוכר וניל
קצת מי קרח ( בערך רבע כוס )

לשים הכל במעבד מזון עד שנהיה בצק פירורי

מלית:
קערה עם פירות חתוכים לקוביות קטנות
( הכמות שתכסה את הבצק )
הפעם שמתי :
תפוח ( מקולף )
3 נקטרינות
3-4 משמישים
2-3 שזיפים
חופן ענבים

לערבב הכל עם שלושת רבעי כוס סוכר
2-3 כפות קורנפלור
מיץ מלימון

להדק בצק לתבנית, לשפוך פרי מעל, לאפות עד שהתחתית אפויה והפירות רכים ( 40-60 דקות )






אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה