יום חמישי, 30 במאי 2013

עוף פריך -שייק אנד בייק

מכל הבשרים, אני הכי פחות אוהבת להתעסק עם עוף משום מה.
ושלב הצלייה בתנור, גם הוא פחות חביב עלי..
ולטובת אוכלי הבשר שקוראים, אפסיק כאן :)
אבל.. אני מכינה לבני הבית הקרניבורים גם בשר, גם עוף...
מחפשת מתכונים שידרשו ממני הכי פחות התעסקות.

זה אחד מהם...
שתי דקות עבודה, שעה בתנור, הם מרוצים, ואני גם.


עוף פריך שייק אנד בייק

לחמם תנור ל 180-190

10 שוקיים ( או כל חלק אחר שאוהבים )
כוס פירורי לחם איכותיים
כפית מלח
פלפל שחור
כפית פפריקה
כפית אבקת שום
קצת שמן

לנקות עוף ( אצלינו אוהבים עם העור, אז הוא נשאר )
ליישב טוב.
לשים בקערה גדולה, לערבב עם 2 כפות שמן,  קצת מלח ופלפל
בשקית זיפלוק לשים - פירורי לחם, מלח, פלפל, פפריקה, שום.
להכניס 2-3 שוקיים יחד, לסגור טוב שקית, לשקשק היטב עד שהעוף יהיה מצופה, 
להניח את החתיכות עןף על תבנית מכוסה נייר אפיה

לאפות בתנור חם כשעה.








2 תגובות:

  1. קל ומעולה גם עם כנפיים
    אפשר לשדרג עם פירורי פנקו

    השבמחק
    תשובות
    1. ברור, כנפיים! אגב אני ליטפתי את הכנפיים טרום כל הפרורים עם שמן מעובב עם שום כתוש, ונראה שלקראת 10 הדקות האחרונות של האפיה אהפוך אותם, מה שבטוח ,,,,,

      מחק