יום רביעי, 7 בדצמבר 2011

ולפעמים זה לא מצליח.....או רק קצת

לאור אי אילו בעיות רפואיות, הוחלט החלטתי שאיל יפסיק לאכול גלוטן לשבוע.
במידה שנראה שיפור מיידי, נפעל  הלאה בהתאם.. ( שוב גסטרו... בתקוה ששוב ביופסיה והפעם יותר מדגימה אחת...)

בכל מקרה מכיוון שהטעם של 'ללא גלוטן' הוא במידה נרכש, לילד לא הכי טעים כל מיני דברים, והוא גם רעב,
החלטתי לפנק אותו השבוע יותר מתמיד- שיהיה לו מה לאכול וטעים.

אז אתמול הכנתי מאפינס של 'בן עמי'... פאנקייקס, ונסיון לעוגיות דקות שוקולד צ'יפס, ללא גלוטן.

לא תמיד מצליח...
האמת, כנראה שטיפת קסנטאן גאם היתה עוזרת לעוגיות להיות יותר עוגיות... אז בפעם הבאה.

בכל מקרה זה מה שיצא מהמתכון הזה, עם קמחים נ"ג במקום ( סורגום, אורז, תפ"א וקצת שקדים ) הכנתי חצי כמות.. ( וטוב שכך )
קיררתי ללילה את הבלילה במקרר

בשלב הראשון ( נראה בסדר גמור ! )


אחרי אפיה...
עוגיה אחת ענקית :)


ואחרי קצת קירור.... כי חבל לזרוק לפח



והאמת... באזורים הרחוקים מהשוקולד ( שקצת נשרף ) זה לא רע בכלל.... ואפילו טעים, וקראנצ'י :)

אז הצלתי קצת... והקפאתי, ומשהוא ( אני ?!) בטוח יאכל....


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה