יום רביעי, 14 בדצמבר 2011

פסטו אדום

פסטו אדום

 הכמויות "נזילות" אני כותבת ב ( ) בכמה השתמשתי, ומה שהניב 2 כמעט צנצנת ריבה

פלפל אדום ( 1 )
חופן עגבניות שרי ( 8-10 )
שן שום גדולה
חופן שקדים קלופים ( בערך 50 גר )
פרמז'ן ( קוביה בגודל 3 סמ )
שמן זית בערך רבע כוס )
מלח

לחמם תנור ל 180-190
לקלות פלפל יחד עם עגבניות חצויות , עד שהפלפל מתרכך ( שלא יחרך ) והעגבניות צלויות.
כשהפלפל קלוי, לשים בכלי סגור, לקרר ואז לקלוף.
לשים את הכל יחד במעמד במזון ( אני מרסקת עם המוט )
לטעום ולתקן טעמים ( מלח, יותר פרמז'ן וכ"ו )

טעים עם פסטה, או כממרח...

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה