יום שני, 19 בדצמבר 2011

עוגת פיסטוק שוקו צ'יפס

את המתכון הזה מצאתי ברשת ומתכננת עליו כבר כמה שנים..
המתכון של בארי סייג מ'טאטי'.
בעצם זה כנראה מתכון לפסח, אבל לצורך הענין בשבילי- ללא גלוטן
צריך להתארגן על פיסטוקים לא קלויים, ולהכין.

שורה תחתונה, עוגה נחמדה, לא נכנסה אצלי למדור העוגות שאני הכי אוהבת, אבל בהחלט משהו טעים עם התה. צריך לאפות עד שקיסם יבש, כי היא די פאדג'ית...

עוגות פיסטוק שוקו-צ'יפס

לחמם תנור ל 160

2 ביצים
2 חלמונים
110 גר סוכר
160 גר פיסטוקים טחונים גס
80 גר שקדים טחונים דק
10 גר קקאו
160 גר שוקולד צ'יפס
2 חלבונים
20 גר חמאה מומסת

להקציף ביצים+ חלמונים, להוסיף 80 גר סוכר
להוסיף את כל היבשים והשוקולד
להקציף חלבונים ו 30 גר סוכר
לערבב הכל יחד בעדינות

לאפות ( 2 תבניות אינגליש ) עד שקיסם יוצא נקי







אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה