יום שני, 6 בפברואר 2012

עוד מרק ירקות

מרק ירקות פשוט, זריז וטעים... כי קצב הכנת המרקים כאן עלתה לשלוש פעמים בשבוע סיר מרק!
אוכלים מרק בצהריים, בערב,
הרבה מרק....

מרק ירקות

הירקות ניתנים לשינוי קל בהתאם למה שמוצאים.

בצל
 2 גזרים
2 קישואים
בטטה
חתיכת דלעת
כרישה
3 גבעולי סלרי
כרובית קטנה
חצי כוס חומוס קפוא
שמן זית, מלח, פלפל, כורכום

לחתוך את כל הירקות לגודל בינוני.
לחמם שמן בסיר, להסויף את כל הירקות( לא את החומוס ) ולערבב 7-10 דקות.
להוסיף מים עד כדי כיסוי, לתבל, לכסות ולבשל כ 20 דקות.
להוסיף את החומוס  הקפוא ולבשל עוד כ 20 דקות עד שכל הירקות רכים



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה