יום שני, 13 בפברואר 2012

קרקרים עם גבינה ללא גלוטן

שיכולים גם להיות תחתית לפיצה, בתוספת עגבניות מרוסקות, או סתם עגבניה פרוסה וגבינה ותוספות למעלה...

אם רוצים לאכול כתחתית, אופים כרגיל, שמים את התוספות ואופים שוב.
או סתם לנשנש כקרקר עם גבינה, חומוס או מה שאוהבים.

המתכון מבלוג comfy belly

קרקרים עם גבינה ללא גלוטן

לחמם תנור ל 180

כוס קמח שקדים
ביצה
חצי כוס גבינה קשה מגוררת ( פרמז'ן, צ'דר, מנצ'גו... או תערובת של כמה...)
קורט מלח, פלפל, קצת שום יבש, אם רוצים כמה עלי בזיליקום קצוצים, אורגנו... ( הכל , יחד.. איך שאוהבים )
חצי כף שמן זית

לערבב הכל יחד, לשטח עם סכין על נייר אפיה עיגולים די דקים
לאפות 20-25 דקות עד שמזהיב ומתחיל להתקשות.

8 קרקרים בקוטר 7-8 ס"מ



ולא יכולתי להתאפק... הקערה לא שלי, קניתי לתת מתנה, אבל מהר לפני, הייתי חייבת לצלם בה כי היא פשוט מהממת בעיני.
הקערה כמובן של מיכל ( ובקרוב לא אתאפק וגם לי תהיה כזו.... ועוד כמה חדשות טריות שיצאו מהתנור שלה והן פשוט מהממות!!! )



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה