יום חמישי, 4 באוקטובר 2012

מילוי עשיר בשוקולד לעוגת שמרים

נשבר לי מהחגים והשבתות הצפופים האילו.
אי אפשר היה לפרוס את זה בצורה קצת יותר הגיונית?
מרגישה שאני כל הזמן במטבח, או בקניות, או בתיכנונים מה מבשלים לארוחה הבאה.
די!! רוצה שיגרה!

עוגה זריזה לשבת..

מילוי עשיר לעוגת שמרים

50 גר חמאה
רבע כוס ( 50 גר ) סוכר
קורט מלח
200 גר שוקולד
טיפת קינמון

לשים הכל יחד במעבד מזון, לטחון עד שמתקבל מרקם פירורי גס
לרדד עלה של בצק שמרים, לפזר בצורה אחידה את הפירורים, לגלגל וכ"ו
לאפות...


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה