יום חמישי, 6 במרץ 2014

גזרים צלויים בתנור

ביקור זריז בשוק בנמל תל אביב, הניב צרור גזרים צבעוניים יפהפים.

10 גזרים, זוגות בצבעים שונים,  היה מספיק לסלט גזר קטן וצלייה של השאר לשניים שלושה אנשים.
ברור שניתן להכין עם סתם גזר כתום רגיל, אבל הרבה יותר נחמד ככה.
אין הרבה הבדל בטעמים בין הגזרים. אולי טיפה הבדל במתיקות, אבל לא משהו מאד בולט.

סלט גזר מכאן

גזרים צלויים בתנור

לשטוף טוב גזרים, אם יש צורך לקלף.
לחתוך לחצי לאורך ואם הם ארוכים מאד אפשר לחצי.. אפשר להשאיר שלמים, איך שמתחשק.
טיפת שמן זית,
פלפל שחור
מלח גס
1-2 שיני שום שלמות שעברו טפה של קווץ' ( לתת להם קבץ' עם סכין )

לערבב הכל יחד, להניח בתבנית, להכניס לתנור מחומם מראש ל 180-190 לחצי שעה בערך עד שצלוי מספיק.










תגובה 1:

  1. ניתן לומר כי לא הבנתי כלום מהפסקה הראשונה.. מה הקטע
    ןגם מהפסקה השניה.. השם למה ניסיתי לקרוא את זה שןב....

    השבמחק