זהו, נגמר פורים.
דוקא עבר בשלום
וכשלא יוצאים רחוק מהבית אז גם אין פקקים, בעיקר מנוחה.
אל תגלו בבקשה לילדים שלי ממה הרוטב לעוף הזה... כששאלו התשובה היתה "רוטב" . הם אכלו, ואפילו היה להם טעים.
עוף ותפ"א ברוטב פלפלים אדומים
2 פלפלים אדומים ( מהסוג הצר והארוך, אין לי מושג אבל נדמה לי שהם טיפה יותר חריפים )
פלפל אדום רגיל
10 חלקי עוף ( מה שאוהבים )
10-12 תפ"א קלופים וחתוכים
לחתוך פלפלים ולנקות מגרעינים
לשים בסיר עם מים שמכסים אותם, ולבשל כ 10 דקות.
לסנן
להעביר לבלנדר ולטחון. להוסיף כף או 2 שמן זית, מלח, פלפל
לשפוך על העוף והתפ"א ושמור כמה שעות במקרר.
להעביר לתנור חם ( 200 ) מכוסה בנייר אלומינים
לאפות כשעה מכוסה ועוד 10-15 דקות ללא כיסוי
דוקא עבר בשלום
וכשלא יוצאים רחוק מהבית אז גם אין פקקים, בעיקר מנוחה.
אל תגלו בבקשה לילדים שלי ממה הרוטב לעוף הזה... כששאלו התשובה היתה "רוטב" . הם אכלו, ואפילו היה להם טעים.
עוף ותפ"א ברוטב פלפלים אדומים
2 פלפלים אדומים ( מהסוג הצר והארוך, אין לי מושג אבל נדמה לי שהם טיפה יותר חריפים )
פלפל אדום רגיל
10 חלקי עוף ( מה שאוהבים )
10-12 תפ"א קלופים וחתוכים
לחתוך פלפלים ולנקות מגרעינים
לשים בסיר עם מים שמכסים אותם, ולבשל כ 10 דקות.
לסנן
להעביר לבלנדר ולטחון. להוסיף כף או 2 שמן זית, מלח, פלפל
לשפוך על העוף והתפ"א ושמור כמה שעות במקרר.
להעביר לתנור חם ( 200 ) מכוסה בנייר אלומינים
לאפות כשעה מכוסה ועוד 10-15 דקות ללא כיסוי
"אל תגלו בבקשה לילדים שלי ממה הרוטב לעוף הזה."...אני סנילית או ששכחתי בני כמה הילדים שלך... למיטב זכרוני, שלושתם כבר יודעים קרוא וכתוב, וגם ל"שוטט" ברשת...
השבמחק