יום רביעי, 21 במרץ 2012

עוגיות שוקולד צ'יפס עם שיבולת שועל טחונה

כן... עוד עוגיות שוקולד צ'יפס :)
נראה לכמה סוגים אגיע....
בשיחת אינטרנט עם חברה על הקטע של מגוון עוגיות השוקולד צ'יפס שנקלעתי אליו, היא אמרה שאני חייבת לנסות את המתכון הבא.
המתכון מפורום אוכל בויינט


עוגיות שוקולד צ'יפס עם שיבולת שועל טחונה

לחמם תנור ל 180

200 גר שיבולת שועל טחונה
200 גר חמאה
כוס סוכר חום
כוס סוכר לבן
2 כוסות קמח
כפית אבקת אפיה
כפית סודה לשתיה
2 ביצים
כפית וניל
כוס אגוזי שוקולד צ'יפס

לערבב יחד חמאה וסוכרים
להוסיף ביצה ווניל
להוסיף יבשים, בסוף שוקולד

ליצור כדורים ( כף גלידה ) על תבנית עם נייר אפיה
לאפות באזור 12-14 דקות עד שמזהיבים.

* הכנתי חצי כמות ויצאו 36 עוגיות די גדולות.

כ"כ יפות שמגיע להן כמה תמונות :)



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה