יום ראשון, 11 במרץ 2012

מקרוני עם גבינה....mac and cheese

מקרוני וגבינה שרואים בסרטים וסדרות , תמיד כל כך מגרה ומעורר תאבון.
חיפשתי מתכון ברשת, כולם די דומים, בסוף עירבבתי מכמה.
הכנתי אחד קטן עם פסטה ללא גלוטן ואחד גדול עם פסטה רגילה. בשביל שהמתכון כולו יהיה ללא גלוטן השתמשתי בקורנפלור להסמכה, מי שלא צריך ללא גלוטן יכול בהחלט להשתמש בקמח רגיל.

מקרוני עם גבינה

לחמם תנור ל 180

4 כוסות פסטה מבושלת
ביצה
200 גר גבינת צ'דר בהירה
200 גר גבינת פטה ( אני מעדיפה עיזים )
30 גר חמאה
שן שום כתושה
כף קורנפלור ( או קמח )
כוס וחצי חלב
מלח
פלפל
חצי כפית חרדל

לגרר בצורה גסה את הגבינות
לטרוף ביצה

להמס חמאה בסיר בינוני, להוסיף שום, וכף קמח. לערבב טוב שלא יהיו גושים, להוסיף את החלב ולהמשיך לערבב בצורה נמרצת שלא יהיו גושים.
להסויף חרדל, מלח ופלפל.
להסיר מהאש .
להעביר 2-3 כפות לקערית עם הביצה, לטורף טוב, להעביר חזרה לסיר ולערבב היטב.
להוסיף את הגבינות, ובסוף את הפסטה.
להעביר לכלי משומן היטב, ולאפות בתנור עד שמשחים.






אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה