אני עוקבת אחרי לא מעט בלוגים מחו"ל..... יש איזה בלוג של משהיא שגרה בארה"ב, אבל היא ובעלה ( והילדים ) מבלים חלק נכבד מהשנה בפריז. אחד מהקטעים המצחיקים שלה- היא חוזרת לארה"ב עם קילוגרמים של חמאה תוצרת צרפת....
לאור המצב של החמאה במשק , זה נשמע לי דוקא סידור טוב.
אצלינו עוד לא נצפתה חמאה ( ודגמתי השבוע את הסופרמרקט לפחות פעם אחת ביום אם לא יותר בחיפושים אחרי חמאה )
יש שמועות שבמקומות אחרים כבר יש... מחר ארחיב את חיפושיי . אולי יהיה לי מזל.
לא ממש מצחיק שצריך לעשות חישובים מה להכין והאם "לבזבז" את החמאה שיש ברשותי ( נשארתי רק עם תוצרת חוץ בשלב זה ) או להכין משהו אלטרנטיבי.
ובאותו נושא- תפוחי אדמה... כבר מעל שנה שאילו הלבנים ( או צהבהבים, בניגוד לאילו האדמדמים ) ממש לא טעימים, רטובים כאלו ומתוקים ולוקח להם שנים להיות מוכנים, וגם אז הם לא משהו. מה הסיפור ? גם אילו האורגאניים שטרחתי לנסוע במיוחד לקנות כל שבוע- גם לא באיכות משהו לאחרונה.
מה יהיה ? צנע ?
לאור המצב של החמאה במשק , זה נשמע לי דוקא סידור טוב.
אצלינו עוד לא נצפתה חמאה ( ודגמתי השבוע את הסופרמרקט לפחות פעם אחת ביום אם לא יותר בחיפושים אחרי חמאה )
יש שמועות שבמקומות אחרים כבר יש... מחר ארחיב את חיפושיי . אולי יהיה לי מזל.
לא ממש מצחיק שצריך לעשות חישובים מה להכין והאם "לבזבז" את החמאה שיש ברשותי ( נשארתי רק עם תוצרת חוץ בשלב זה ) או להכין משהו אלטרנטיבי.
ובאותו נושא- תפוחי אדמה... כבר מעל שנה שאילו הלבנים ( או צהבהבים, בניגוד לאילו האדמדמים ) ממש לא טעימים, רטובים כאלו ומתוקים ולוקח להם שנים להיות מוכנים, וגם אז הם לא משהו. מה הסיפור ? גם אילו האורגאניים שטרחתי לנסוע במיוחד לקנות כל שבוע- גם לא באיכות משהו לאחרונה.
מה יהיה ? צנע ?
אז אילו חלק מהתלונות שלי להיום.
לפחות העגבניות במחיר שפוי יחסית למה שהיה לפני כמה חודשים....
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה