זה לא אני המצאתי את השם... תחת השם הזה הן מתרוצצות כבר הרבה זמן באינטרנט.
יש דברים שאני לא צריכה אפילו לטעום בשביל להבין דרך שאר החושים שזה מוצלח ביותר. שלא לדבר על התגובות בשטח....
כשאיה התגייסה הכנתי המון עוגיות כל שבוע- חלק נשלחו כחבילות, אח"כ פשוט היתה לוקחת איתה אחרי סופי שבוע שתי חבילות של עוגיות. ניסיתי לעשות סטטיסטיקה ( מי צוחק שם ברקע אה ??? ) איזה עוגיות הכי אוהבים, ואילו הגיעו די למעלה ברשימה....
לכל מקום שאני מביאה אותן- הן זוכות להצלחה, ומתחסלות במהירות.
רק שבוע שעבר ישבו כאן כמה חבר'ה של נעה ללמוד פיסיקה, והוצאתי להם קופסא מהקפאה- נשאבו לפני שהסתובבנו!
אה.. ולגבי השם שלהן- קראתי איפה שהוא שמשהו נתן להן את השם הזה כי אמר שאם יהיו כאלו לכל האנשים בעולם, יהיה לכולם כל כך טוב שלא יהיו סיבות לריב ולהלחם....
עוגיות לשלום עולמי
לחמם תנור ל 170-180
כוס ורבע קמח
שליש כוס קקאו
חצי כפית סודה לשתיה
155 גר חמאה
שני שליש כוס סוכר חום
רבע כוס סוכר לבן
רבע כפית מלח
כפית וניל
140 גר שוקולד מריר חתוך קטן
להקציף יחד חמאה , סוכר ווניל
להוסיף את כל היבשים
להוסיף את השוקולד החתוך
לגלגל לנקניק על ניילון נצמד או נייר אפיה, להעביר למקפיא לחצי שעה לפחות. אפשר בשלב זה להשאיר במקפיא- עד שצריך פתאום עוגיות....
לחתוך דיסקיות בעובי חצי ס"מ, להניח על נייר אפיה או סילפאט
לאפות כ 10-12 דקות עד שהן מתחילות להריח, הן עדיין רכות למגע אבל מתקשות אחרי כמה דקות בחוץ.
ניתן להקפאה גם אחרי האפיה...
יש דברים שאני לא צריכה אפילו לטעום בשביל להבין דרך שאר החושים שזה מוצלח ביותר. שלא לדבר על התגובות בשטח....
כשאיה התגייסה הכנתי המון עוגיות כל שבוע- חלק נשלחו כחבילות, אח"כ פשוט היתה לוקחת איתה אחרי סופי שבוע שתי חבילות של עוגיות. ניסיתי לעשות סטטיסטיקה ( מי צוחק שם ברקע אה ??? ) איזה עוגיות הכי אוהבים, ואילו הגיעו די למעלה ברשימה....
לכל מקום שאני מביאה אותן- הן זוכות להצלחה, ומתחסלות במהירות.
רק שבוע שעבר ישבו כאן כמה חבר'ה של נעה ללמוד פיסיקה, והוצאתי להם קופסא מהקפאה- נשאבו לפני שהסתובבנו!
אה.. ולגבי השם שלהן- קראתי איפה שהוא שמשהו נתן להן את השם הזה כי אמר שאם יהיו כאלו לכל האנשים בעולם, יהיה לכולם כל כך טוב שלא יהיו סיבות לריב ולהלחם....
עוגיות לשלום עולמי
לחמם תנור ל 170-180
כוס ורבע קמח
שליש כוס קקאו
חצי כפית סודה לשתיה
155 גר חמאה
שני שליש כוס סוכר חום
רבע כוס סוכר לבן
רבע כפית מלח
כפית וניל
140 גר שוקולד מריר חתוך קטן
להקציף יחד חמאה , סוכר ווניל
להוסיף את כל היבשים
להוסיף את השוקולד החתוך
לגלגל לנקניק על ניילון נצמד או נייר אפיה, להעביר למקפיא לחצי שעה לפחות. אפשר בשלב זה להשאיר במקפיא- עד שצריך פתאום עוגיות....
לחתוך דיסקיות בעובי חצי ס"מ, להניח על נייר אפיה או סילפאט
לאפות כ 10-12 דקות עד שהן מתחילות להריח, הן עדיין רכות למגע אבל מתקשות אחרי כמה דקות בחוץ.
ניתן להקפאה גם אחרי האפיה...
נטע, הן אלוהיות!!!!! שיו איך שאני הולכת לנסות אותם
השבמחקנאלץ לנסות אותן ברגע שנמצא חמאה, שמעתי שכבר יש אב לעוד לא הגעתי לסופר...
השבמחקמצבור החמאה שלי הולך ופוחת... גם אצלינו עוד לא נצפתה חמאה, ואני מבקרת בסופר יומיום לחפש... סיוט
השבמחק