לא יכולה לישון. איך שנכנסת למיטה, מתחיל השיעול.
עברתי לנסות לישון בישיבה, מול הטלויזיה ( בתקוה שתאיץ את תהליך ההרדמות )
גם לא עזר.
היום נכנעתי וקניתי סירופ נגד שיעול.
הלילה עוד לפנינו....
שבוע עמוס עם לא מעט עוגות ( מקושטות ) ועוד דברים מסוכר ( תמונות בהמשך )
ויחסית מעט בישולים....
מינסטרונה זה סוג של מרק שלא ממש צריך מתכון.
מכינים גם לפי איזה ירקות יש בדיוק באותו רגע תחת היד ( או בסופר )
שבוע שעבר הצליח לי אחד במיוחד.
בשיחזור מהיר.. זה מה שהיה. ( בתקוה שגם בפעם הבאה יצא שווה לא פחות )
מינסטרונה
בצל קצוץ
2 שיני שום
2 גזרים חתוכים לקוביות
2-3 גבעולי סלרי קצוצים
חתיכת דלעת חתוכה לקוביות קטנות
בטטה חתוכה לקוביות קטנות
תפוח אדמה חתוך לקוביות קטנות
צרור עלי תרד בייבי
2 עגבניות בשלות קלופות וקצוצות
2 כפות רסק עגבניות
כוס שעועית ירוקה ( לא היתה יפה טרייה, אז קפואה- אבל אז לשים אותה בסוף יחד עם הפסטה )
חצי כוס פסטה ( אני שמתי ללא גלוטן כמובן )
חצי כוס שעועית לבנה ( הכינותי מראש מזמן- אחרי השרייה של לילה, מבשלת עם מים ללא מלח, עד שכמעט רכה, מסננת, מקפיאה בשקיות קטנות )
לטגן בצל ב 3-4 כפות שמן זית עד שמתחיל להזהיב,
להוסיף שום, אחרי דקה להוסיף גזר וסלרי ולערבב 2-3 דקות.
להוסיף את כל השאר ( מלבד השעועית אם קפואה, ופסטה )
להוסיף מים, מלח, פלפל, לבשל עד שהירקות כמעט רכים, להוסיף את הפסטה ולהמשיך לבשל עוד 8-10 דקות.
עברתי לנסות לישון בישיבה, מול הטלויזיה ( בתקוה שתאיץ את תהליך ההרדמות )
גם לא עזר.
היום נכנעתי וקניתי סירופ נגד שיעול.
הלילה עוד לפנינו....
שבוע עמוס עם לא מעט עוגות ( מקושטות ) ועוד דברים מסוכר ( תמונות בהמשך )
ויחסית מעט בישולים....
מינסטרונה זה סוג של מרק שלא ממש צריך מתכון.
מכינים גם לפי איזה ירקות יש בדיוק באותו רגע תחת היד ( או בסופר )
שבוע שעבר הצליח לי אחד במיוחד.
בשיחזור מהיר.. זה מה שהיה. ( בתקוה שגם בפעם הבאה יצא שווה לא פחות )
מינסטרונה
בצל קצוץ
2 שיני שום
2 גזרים חתוכים לקוביות
2-3 גבעולי סלרי קצוצים
חתיכת דלעת חתוכה לקוביות קטנות
בטטה חתוכה לקוביות קטנות
תפוח אדמה חתוך לקוביות קטנות
צרור עלי תרד בייבי
2 עגבניות בשלות קלופות וקצוצות
2 כפות רסק עגבניות
כוס שעועית ירוקה ( לא היתה יפה טרייה, אז קפואה- אבל אז לשים אותה בסוף יחד עם הפסטה )
חצי כוס פסטה ( אני שמתי ללא גלוטן כמובן )
חצי כוס שעועית לבנה ( הכינותי מראש מזמן- אחרי השרייה של לילה, מבשלת עם מים ללא מלח, עד שכמעט רכה, מסננת, מקפיאה בשקיות קטנות )
לטגן בצל ב 3-4 כפות שמן זית עד שמתחיל להזהיב,
להוסיף שום, אחרי דקה להוסיף גזר וסלרי ולערבב 2-3 דקות.
להוסיף את כל השאר ( מלבד השעועית אם קפואה, ופסטה )
להוסיף מים, מלח, פלפל, לבשל עד שהירקות כמעט רכים, להוסיף את הפסטה ולהמשיך לבשל עוד 8-10 דקות.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה