מסתבר שאין לי מה להגיד היום :)
רק מתכון לעוגיות ללא גלוטן
במקור העוגיות האילו אמורות להיות scones לחמניה\עוגיה, ובגודל קצת יותר גדול מעוגיה רגילה.
ככה שאם עושים כדורים גדולים, אמורים לצאת 16-18, אם מכינים קצת יותר קטן, לעוגיות, אז יצאו כמובן יותר....
ועוד מילה קטנה על scones - הם לא אמורים להיות מאד מתוקים כמו עוגיה, לרוב אוכלים אותם עם חמאה, או קרם שמנת clotted cream וריבה....
עוגיות עם מישמישים יבשים
3 כוסות קמח שקדים
רבע כפית מלח
שלושת רבעי כפית סודה לשתיה
חצי כפית קינמון
רבע כפית אגוז מוסקט
רבע כוס שמן
3 כפות סירופ אגבה
3 ביצים גדולות
חצי כוס מישמישים יבשים חתוכים
רבע כוס מיץ תפוזים
כף גרד תפוז
לערבב את כל היבשים יחד
לערבב את כל השאר בבלנדר
לערבב הכל יחד
לצקת כף גדושה של בלילה על נייר אפיה
לאפות בחום 160 כ 10-12 דקות עד שמתחיל להזהיב
רק מתכון לעוגיות ללא גלוטן
במקור העוגיות האילו אמורות להיות scones לחמניה\עוגיה, ובגודל קצת יותר גדול מעוגיה רגילה.
ככה שאם עושים כדורים גדולים, אמורים לצאת 16-18, אם מכינים קצת יותר קטן, לעוגיות, אז יצאו כמובן יותר....
ועוד מילה קטנה על scones - הם לא אמורים להיות מאד מתוקים כמו עוגיה, לרוב אוכלים אותם עם חמאה, או קרם שמנת clotted cream וריבה....
עוגיות עם מישמישים יבשים
3 כוסות קמח שקדים
רבע כפית מלח
שלושת רבעי כפית סודה לשתיה
חצי כפית קינמון
רבע כפית אגוז מוסקט
רבע כוס שמן
3 כפות סירופ אגבה
3 ביצים גדולות
חצי כוס מישמישים יבשים חתוכים
רבע כוס מיץ תפוזים
כף גרד תפוז
לערבב את כל היבשים יחד
לערבב את כל השאר בבלנדר
לערבב הכל יחד
לצקת כף גדושה של בלילה על נייר אפיה
לאפות בחום 160 כ 10-12 דקות עד שמתחיל להזהיב
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה