פעם בכמה שנים אני מצליחה להדבק בשפעת.
כבר שבוע לא במיטבי, והימים האחרונים הם קצת סיוט עם שיעול טורדני מרגיז, שלא נותן מנוחה ומהווה פדיחות כשתופס בדיוק כשצריך להגיד משהו.... ( במיוחד עם אנשים שלא מכירים )
הדבר האחרון שמשתחשק זה להיות במטבח ( תאבון יש, תודה! )
אז מחפשת פתרונות קלים ומהירים.
את המתכון קיבלתי מאחותי שקיבלה מגיסתה שאמרה שכנראה משהו התבלבל ושם את הרוטב של הסלט על תפוחי האדמה.
מה זה משנה. התוצאה טובה !
אין לי כמויות כאן, אז הכל "על בערך" וכמובן קצת לפי הטעם..
תפוחי אדמה ברוטב סלט
8-10תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
בצל גדול קצוץ
שמן ( בערךשליש\חצי כוס )
מלח
פלפל
2-3 כפות חרדל
2-3 כפות דבש
לערבב , לשפוך עך תפוחי האדמה, לערבב את הכל לכסות ( נייר אפיה\אלומיניום )
ולהכניס לתנור מחומם מראש ל 180-200
בערך 30-4- דקות עם כיסוי ועוד 20 דקות ללא כיסוי, עד שהם רכים ומזהיבים
קיבלתי במייל מגיסתה של אחותי :
המתכון של נירה רוסו, הופיע במדור "הצעת היום "
והרי המתכון המדויק!
רבע כוס חרדל
רבע כוס דבש
שליש כוס שמן תירס
קילו תפ"א
2 בצלים בינוניים
מלח פלפל
תודה תמי!
כבר שבוע לא במיטבי, והימים האחרונים הם קצת סיוט עם שיעול טורדני מרגיז, שלא נותן מנוחה ומהווה פדיחות כשתופס בדיוק כשצריך להגיד משהו.... ( במיוחד עם אנשים שלא מכירים )
הדבר האחרון שמשתחשק זה להיות במטבח ( תאבון יש, תודה! )
אז מחפשת פתרונות קלים ומהירים.
את המתכון קיבלתי מאחותי שקיבלה מגיסתה שאמרה שכנראה משהו התבלבל ושם את הרוטב של הסלט על תפוחי האדמה.
מה זה משנה. התוצאה טובה !
אין לי כמויות כאן, אז הכל "על בערך" וכמובן קצת לפי הטעם..
תפוחי אדמה ברוטב סלט
8-10תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
בצל גדול קצוץ
שמן ( בערךשליש\חצי כוס )
מלח
פלפל
2-3 כפות חרדל
2-3 כפות דבש
לערבב , לשפוך עך תפוחי האדמה, לערבב את הכל לכסות ( נייר אפיה\אלומיניום )
ולהכניס לתנור מחומם מראש ל 180-200
בערך 30-4- דקות עם כיסוי ועוד 20 דקות ללא כיסוי, עד שהם רכים ומזהיבים
קיבלתי במייל מגיסתה של אחותי :
המתכון של נירה רוסו, הופיע במדור "הצעת היום "
והרי המתכון המדויק!
רבע כוס חרדל
רבע כוס דבש
שליש כוס שמן תירס
קילו תפ"א
2 בצלים בינוניים
מלח פלפל
תודה תמי!
נשמע מצויין
השבמחקהולכת לנסות היום אדווח כמובן
ושתדעי לך שגם אם לא מגיבה, מחכה כמעט כל יום למתכון מעשה ידייך, הם תמיד זריזים (: ומעולים.
תודה נטוש
והחלמה מהירה כמובן
השבמחקתודה!!! שמחה שנהנים מהמתכונים. אני אוהבת זריז וטוב כמו שאת מריכה אותי.
השבמחקותודה על איחולי ההחלמה. עכשיו שאובחנתי ( ברונכיט בדרך לדלקת ראות ) ומקבלת אנטיביוטיקה, תוך יומיים אני שוכחת שהייתי חולה :)
היי נטע,
השבמחקאיך את מרגישה ?
היו אצלנו הערב זוג חברים ובישלתי צלעות בתנור מושרות בלימון כבוש, סלט ותפוחי אדמה מהמתכון למעלה.הכנתי 9 תפוחי אדמה והכל נגמר תוך חמש דק! יצא מעולה... אז תודה על המתכון.
נשיקות
יהודית
אני הרבה יותר טוב, תודה!
השבמחקשמחה שהיה לכם טעים!!
נשיקות, וכלום- לרזים ולשמנמן!