טוף השבוע כבר נראה באופק....
אצלי ההכנות מתחילות ביום רביעי. קודם כל נקיון. אח"כ בחמישי קניות וקצת בישולים, והמשך בישולים בשישי.
תוך כדי- תמיד כביסות ( כביסות זה תמיד תוך כדי ככה ברקע של החיים ! אפילו לא נחשב עבודה )
ביום רביעי אני גם מתחילה לשבור את הראש מה לבשל ... זה החלק הכי מעייף.
סלט כרוב אדום וחמוציות
כרוב אדום חתוך דק
חופן חמוציות
2 תפוחי עץ מגוררים או חתוכים דק דק למקלות
לפזר מעל הכל-מיץ מלימון ( בערך שליש כוס, ענין גם של טעם.. אני אישית אוהבת חמוץ )מלח, פלפל
שלב זה ניתן להכין מראש, לכסות ולשמור
רוטב לפני הגשה:
רבע כוס שמן
כף-כף וחצי חומץ בלסמי
כף חומץ תפוחי עץ
כף חרדל
כף דבש.
את הרוטב אני גם מכינה מראש כמובן, לפני ההגשה נותנת לו עירבוב קל.
אצלי ההכנות מתחילות ביום רביעי. קודם כל נקיון. אח"כ בחמישי קניות וקצת בישולים, והמשך בישולים בשישי.
תוך כדי- תמיד כביסות ( כביסות זה תמיד תוך כדי ככה ברקע של החיים ! אפילו לא נחשב עבודה )
ביום רביעי אני גם מתחילה לשבור את הראש מה לבשל ... זה החלק הכי מעייף.
סלט כרוב אדום וחמוציות
כרוב אדום חתוך דק
חופן חמוציות
2 תפוחי עץ מגוררים או חתוכים דק דק למקלות
לפזר מעל הכל-מיץ מלימון ( בערך שליש כוס, ענין גם של טעם.. אני אישית אוהבת חמוץ )מלח, פלפל
שלב זה ניתן להכין מראש, לכסות ולשמור
רוטב לפני הגשה:
רבע כוס שמן
כף-כף וחצי חומץ בלסמי
כף חומץ תפוחי עץ
כף חרדל
כף דבש.
את הרוטב אני גם מכינה מראש כמובן, לפני ההגשה נותנת לו עירבוב קל.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה