יש טעמים שזוכרים מהילדות.
המרק הלבן הזה זכור לי מהילדות.
הייתי אכלנית גרועה ביותר, כזו ילדה של צ'יפס ספגטי ולחם עם שוקולד וזהו בערך.
אבל אני כן זוכרת שאת המרק הזה אכלתי...
אין לי מתכון של אמא שלי למרק הזה, אני די מאלתרת אותו, ויוצא כנראה זהה או דומה מאד.
מרק כרובית
בצל קצוץ או 2 כרישות קצוצות, או בצל קטן וכרישה.
כרובית שטופה ומפורקת לפרחים
תפוח אדמה
מלח, פלפל, אגוז מוסקט
חלב
מטגנים בקצת שמן את הבצל\כרישה עד שמתחיל להזהיב. מוסיפים את הכרובית והתפ"א.
מערבבים כמה דקות שהכל ככה "יעבור" בשמן.
מוסיפים מים שיכסו את הירקות, מתבלים.
מבשלים עד שהירקות רכים. מוסיפים חלב ( כוס, כוס+ תלוי כמה סמיך רוצים את זה ) וטוחנים עם המוט.
המרק הלבן הזה זכור לי מהילדות.
הייתי אכלנית גרועה ביותר, כזו ילדה של צ'יפס ספגטי ולחם עם שוקולד וזהו בערך.
אבל אני כן זוכרת שאת המרק הזה אכלתי...
אין לי מתכון של אמא שלי למרק הזה, אני די מאלתרת אותו, ויוצא כנראה זהה או דומה מאד.
מרק כרובית
בצל קצוץ או 2 כרישות קצוצות, או בצל קטן וכרישה.
כרובית שטופה ומפורקת לפרחים
תפוח אדמה
מלח, פלפל, אגוז מוסקט
חלב
מטגנים בקצת שמן את הבצל\כרישה עד שמתחיל להזהיב. מוסיפים את הכרובית והתפ"א.
מערבבים כמה דקות שהכל ככה "יעבור" בשמן.
מוסיפים מים שיכסו את הירקות, מתבלים.
מבשלים עד שהירקות רכים. מוסיפים חלב ( כוס, כוס+ תלוי כמה סמיך רוצים את זה ) וטוחנים עם המוט.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה